Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketa (i kapr) obalená ve škrobu a následně v ušlehaném bílku si zachovají svoji šťavnatost a při smažení neprskají.
Tempura je technika namáčení ryb a zeleniny do těsta a smažení je.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 09:57
3. 11. 2013 08:56
1. 11. 2013 14:00
1. 11. 2013 13:37
31. 10. 2013 19:41
31. 10. 2013 19:21
Danielko, i tobě děkuji
31. 10. 2013 18:51
31. 10. 2013 18:47
31. 10. 2013 18:43
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný
31. 10. 2013 18:23
31. 10. 2013 18:13
31. 10. 2013 18:08
31. 10. 2013 18:07
31. 10. 2013 17:08
31. 10. 2013 16:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 19 minutami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 49 minutami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 3 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 4 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 5 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: horkovzdušna friteza recepty recepty pro horkovzdušnou fritézu recepty na horkovzdusnou fritezu recepty na vaření v horkovzdušné fritéze recepty horkovzdušná fritéza vaření v horkovzdušné fritéze recepty do horkovzdušné fritézy kapr ve fritéze treska v tempuře ryba v tempuře recepty z horkovzdušné fritézy recepty pro horkovzdušná fritéza recepty pro fritezy recepty v horkovzdušná fritéza recepty pro horkovzdusne fritezy kapr v horkovzdušné fritéze horkovzdušná fritéza smažený sýr smažený sýr z horkovzdušné fritézy rybí polévka z kapra domácí zavináče
Suroviny: kapr, škrob bramborový, sůl, citron, paprika sušená uzená, koření, bílek, led, cuketa, brambory, olej olivový, olej řepkový, krém balsamico
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
23 názorů