Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

31. 10. 2013 10:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 337 kJ / 319 kcal
Bílkoviny9,40 g
Tuky3,17 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy61,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cuketa (i kapr) obalená ve škrobu a následně v ušlehaném bílku si zachovají svoji šťavnatost a při smažení neprskají.

Tempura je technika namáčení ryb a zeleniny do těsta a smažení je.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

31. 10. 2013 16:11

Krásný receptík a krásné foto;-):yes::yes:

suslajda suslajda

31. 10. 2013 15:50

Musím vyzkoušet rybu můžu jakkoli upravenou:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

31. 10. 2013 13:37

Anna Kocikova: Aničko, nejen, že jsou úžasné, ale i úžasně chutnají. Letos byl opravdu špatný rok na brambory. Urodilo se jich mnoho malých a manžel přišel na tento nápad, jak je zkonzumovat a ještě si pochutnat. Takže dík i manželovi:-K a tobě samozřejmě také:-K
Irren, i tobě díky:-K

Irrena Irrena

31. 10. 2013 13:33

Úžasný recept:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 10. 2013 13:20

Teda Marcelko,recept je báječný:-p:yes:a aranžmá a fotky jako ze žurnálu:-*I ty brambůrky jsou rozkošné:-*:-))

rozmarynaH rozmarynaH

31. 10. 2013 12:54

maris: Maris, pochvala od tebe mi velmi těší:-K:-K

Dana61

31. 10. 2013 12:52

to bych si pochutnala:yes::-D

maris maris

31. 10. 2013 12:42

Marcelko - to je paráda - recept i fotky;-):yes::yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: horkovzdušna friteza recepty recepty pro horkovzdušnou fritézu recepty na horkovzdusnou fritezu recepty na vaření v horkovzdušné fritéze recepty horkovzdušná fritéza vaření v horkovzdušné fritéze recepty do horkovzdušné fritézy kapr ve fritéze treska v tempuře ryba v tempuře recepty z horkovzdušné fritézy recepty pro horkovzdušná fritéza recepty pro fritezy recepty v horkovzdušná fritéza recepty pro horkovzdusne fritezy kapr v horkovzdušné fritéze horkovzdušná fritéza smažený sýr smažený sýr z horkovzdušné fritézy rybí polévka z kapra domácí zavináče

Suroviny: kapr, škrob bramborový, sůl, citron, paprika sušená uzená, koření, bílek, led, cuketa, brambory, olej olivový, olej řepkový, krém balsamico

TopRecepty.cz

Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxXz