Sedmidenní kynuté těsto (Ludo tjesto-bláznivé těsto)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 117 kJ / 4 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,26 g |
Tuky | 71,11 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,85 g |
Sacharidy | 866,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jde o balkánský recept, který jsem si kdysi opsala, nevím odkud, a využila až teď. Navečer z něj upeču jako první osúch :D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2013 14:08
No, zase jsem o něco chytřejší
23. 11. 2013 13:12
Líbí se mně Majka, že chce vše "po česku". To je jasný slovakismus, v Čechách se říká "česky". Tak ať si ve svém jazyku udělá sama pořádek.
23. 11. 2013 12:34
spagetka: Stojím si za tím, proč a jak jsem to napsala. Na hrubý pytel hrubá záplata
23. 11. 2013 10:44
spagetka: pokud teplé lidské slovo se zrovna neskrývá v teplé postýlce nebo za teplými kamny
23. 11. 2013 10:33
hosta: Jituš, souhlas, ale rychlejší než bratr gugl je normální dotaz - co to je, nerozumím, no a ihned tu bude někdo, kdo vysvětlí, guglikový překladač bude v záloze ale není nad teplé lidské slovo
23. 11. 2013 10:30
Ne každý je tak starý, aby zažil dobu, kdy slovenština pro nás byla druhým rodným jazykem a zůstala v nás - ve mně tedy k mé radosti natrvalo, ale pro ty mladší počítačově gramotné existuje bratr google, k němuž dotaz je jednodušší, než víření nacionalistických tendencí.
23. 11. 2013 09:39
Majka8: Majko, trošku porozumění by to chtělo a třeba vstřícně napsat dotaz, čemu že nerozumíš. Nezlob se, ale normálně si tu vysvětlujeme věci, kterým nerozumíme.
Žížalko, reaguj míň prudce, i když tě chápu
Holky, nebudem se tu snad hádat, nže někdfo něčemu nerozumí, tak se zeptáme, ne? A jdem vařit, je sobota a páníčci čekaj na oběd
Žížalko, reaguj míň prudce, i když tě chápu
Holky, nebudem se tu snad hádat, nže někdfo něčemu nerozumí, tak se zeptáme, ne? A jdem vařit, je sobota a páníčci čekaj na oběd
23. 11. 2013 09:26
Hosta: Těsto na langoše takhle mám běžně, když dělám těsto, vždycky z kila mouky a pak odebíráme. Ale nikdy mě nenapadlo to tak zkusit i s jiným těstem
23. 11. 2013 09:23
Majka8: Pokud nerozumíš slovenštině, chybí ti vzdělání nebo máš překladač. Portál byl původně československý, dávno před tím, než jsi sem přišla. A ty řeči, že nemáš potřebu ...atd - svědčí i o tom, že ti chybí vychování
23. 11. 2013 07:20
Majka8: http://dadala.hyperlinx.cz/chle/chler0037.html nebo si najdi jinde http://search.seznam.cz/?q=pag%C3%A1%C4%8De&count=... Langoše, pagáče....to se nepřekládá do češtiny a vandlík - mísa, škopek, umyvadlo....nářečí je krásné
23. 11. 2013 02:55
Frantiska:Bylo by mně milejší,kdyby jsi mně poučila co to je pagáč,místo toho poučování o doplnění znalosti moravského nářečí,já tě taky nepoučuji o našem,snažím se vždy napsat,tak aby to pochopil každý.
23. 11. 2013 02:52
Frantiska:nemám potřebu se něco učit...proboha,snad jsem na českým portálutak bych si přála recepty po česku
23. 11. 2013 02:49
Majka8 pagáč je i moravsky, takze staci si doplnit znalost nareci ceskeho jazyka a budes rozumět bez problemu :)
23. 11. 2013 01:52
Klara:Teda,tak s toho jsem jelen,nerozumím pomalu ani jednomu slovuoškvarkové pagáče..vandíka...proboha,nešlo by to po česku
23. 11. 2013 00:04
Umíchat v pečce jde určitě, postupně se přidává, jak jste do pečky zvyklí
Jogurty byly 150ml
Hodí se na cokoliv - buchty, koláče, slané koláče, langoše - je výhoda, že je v lednici připravené na momentální nápad
Důležité je, aby se z pytlíku vymačkal vzduch, nestačí jen zakrýt
Já pekla cibulové a česnekové osúchy - super
uvidím v neděli, zpracuji zbytek
Jogurty byly 150ml
Hodí se na cokoliv - buchty, koláče, slané koláče, langoše - je výhoda, že je v lednici připravené na momentální nápad
Důležité je, aby se z pytlíku vymačkal vzduch, nestačí jen zakrýt
Já pekla cibulové a česnekové osúchy - super
uvidím v neděli, zpracuji zbytek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 5 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? První jarní bylinky nám příjemně zpestří jídelníček
Další recepty
Tématické fráze: kynute testo do mrazaku kynuté těsto v lednici těsto na langoše kynuté v lednici těsto kynuté v lednici kynute těsto do lednice sedmidenni buchta těsto na langoše, kynuté v lednici těsto na pizzu kynuté v lednici kynuté těsto z chladničky langoše kynuté v lednici mrazené kynuté těsto kynuté těsto v mrazáku kynuti těsta v lednici kynuté těsto kynuté v lednici kynuté těsto z lednice slovenský osúch sedmidenní chléb langoše kynuté za studena recept pizza kynutá za za studena pizza kynutá v lednici
Suroviny: mléko, cukr krystal, droždí, mouka hladká, mouka hrubá, prášek do pečiva, vejce, jogurt bílý, cukr, olej, sůl
Sedmidenní kynuté těsto (Ludo tjesto-bláznivé těsto)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gx6J
67 názorů