Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 862 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,99 g |
Tuky | 39,75 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 3,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbovou nádivkou místo prsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKkY
Moje poznámka
Kuře s houbovou nádivkou místo prsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKkY
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 47 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 52 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené kuře s houbovou nádivkou,
kuře s nádivkou a houbami,
houbová nádivka do kuřete,
kuře s nádivkou ze sušených hub,
kuřecí prsa s houbovou nádivkou,
kuře s česnekovou nádivkou,
pečený kuře s houbovou nádivkou,
kuře s nádivkou a s houbami,
houbová nádivka na kuřecí prsa,
houbová nádivka na kuřecí prsa,
pecene kure s nadivkou,
pečené kuře z houbovou nádivkou,
kuře shoubovou nadivkou,
kuře s houbovounádivkou,
krkovice s houbovou nadivkou,
kuřecí prsasa na kari
Suroviny:
kuře,
houby sušené,
vejce,
pečivo,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
máslo,
máslo
Komentáře (4)