Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 495 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,46 g |
Tuky | 43,54 g |
Vláknina | 33,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tofu narežeme na hranolčeky, ktoré sa dajú napichovať. Posypeme mletým čiernym korením, mletou paprikou, rascou, majoránkou, polejeme sójovou omáčkou a premiešame. Uložíme do chladničky aspoň na 4 hod. Občas premiešame.
Krok 2: Očistené zemiaky narežeme na 0,5 cm hrubé kolieska, osolíme, pridáme mletú rascu a 2 lyžice oleja a premiešame. Necháme stáť 30 minút.
Krok 3: Zelerové stopky, paradajky narežeme na kúsky, cibuľu na kolieska. Potom napichujeme striedavo všetky suroviny na ihly alebo špajle, do vyčerpania zásob.
Krok 4: Všetky ihly uložíme na olejom vytretý alobal vedľa seba ( spolu, nie každý zvlášť ) a dobre zabalené preložíme na pekáč. Pečieme na 180°C 30 minút. Potom otvoríme a zapečieme ešte 5 minút.
Podávame teplé so zeleninovým šalátom.
Podávame teplé so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 6. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové ražniči s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6WR
Moje poznámka
Zeleninové ražniči s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6WR
Nejnovější recepty
Kakaové muffiny s čokoládou Margot
Přidáno před 21 hodinami
Panna cotta s citronovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka s paprikovým salámem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové mleté placičky à la svíčková
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placky plněné prejtem
Přidáno před 21 hodinami
Špaldové loupáky s mákem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
Škvarková pomazánka: Z najemno umletých škvarků a doplněná o pár dalších ingrediencí výborně chutná namazaná na chleba
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Slavista62 před 1 hodinou
Ananasová buchta
Jirkas1 před 2 hodinami
Bramborové troubáky
Marta221 před 2 hodinami
Vepřové maso po cikánsku
Darwin před 3 hodinami
Uzené zákusky nejen k večeři
Eviip před 4 hodinami
Klasická bramboračka
Jirkas1 před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
olivka před 4 hodinami
Roštěnky na způsob Esterházy
wimra před 4 hodinami
Dvoubarevná majonézová bábovka
Ala787 před 9 hodinami
Nebeské mraky s karamelovým krémem
Lucie1001 před 19 hodinami
Tématické fráze:
vegetarianske raznici,
recepty z tofu,
recepty z tofu se zeleninou,
ražniči,
bezmase raznici,
tofu recepty,
tofu recept,
vegeterianske raznici,
recept na tofu,
raznici s cuketou a tofu,
zeleninové tofu recepty,
ražniči pro pro vegetariány,
raznici recepty,
recepty s tofu,
co ze zeleninového tofu?,
tofu ražniči veg.,
tofu s zeleninou,
recept z tofu,
recept na vegetarianské ražničí,
cibulove raznici
Suroviny:
tofu bílé,
celer řapíkatý,
rajče,
cibule,
brambory,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
sůl,
majoránka,
omáčka sojová
Komentáře (10)