Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Báječné karlovarské (tukové) rohlíky

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

15. 4. 2014 19:52

Suroviny

Porce: 15 ks

Nutriční hodnoty

Energie23 502 kJ / 5 617 kcal
Bílkoviny131,10 g
Tuky213,92 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 7,63 g
Sůl18,99 g
Sacharidy775,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty a povídání najdete tady: http://daniela.pise.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

22. 4. 2014 10:00

:-p:yes: vypadají lahodně, určitě vyzkouším:-K

danielle72 danielle72

17. 4. 2014 23:28

Tak dnes jsem vyzkoušela půl kostky Hery a půl sádla - a byly ještě lepší ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 4. 2014 16:47

Dani,opět jsi krásně napekla:-K:-p:yes:

jarka skrobakova

16. 4. 2014 16:36

:yes::yes::-K

danielle72 danielle72

16. 4. 2014 15:52

magdalenka: :-K Díky:-K
Inu, sádlo se rozpustí a pomažou se jím vykynuté rohlíky. Díky za upozornění, už jsem to doplnila;-)

magdalenka magdalenka

16. 4. 2014 13:17

Vyzerajú ako píšeš - báječne...:yes: len mám dotaz, čo s tým sádlom, hore to akosi nevidím.

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 4. 2014 09:36

danielle72: děkuju :-) možná někdy zkusím.

danielle72 danielle72

16. 4. 2014 09:24

Váhala jsem, zda je sem přidat, nakonec jsem byla přemluvena na Pokecu :-) Asi se neliší ničím zásadním, snad jen že je zde malinko podrobnější návod i pro méně zkušené pekařky a pekaře, je v nich o trochu méně droždí, o trošku víc vody a sádla na pomazání. A peču je na mnohem nižší teplotu o trochu déle.

Mně to vánočkové těsto nepřipomíná - taky jsem se trochu obávala, ale jiný tuk jsem neměla, tak jsem to zkusila a chutnaly nám...

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 4. 2014 09:16

Čím se, prosím, liší tyhle rohlíčky od těch, co tu jsou od simko.jit v Podobných?
A ještě dotaz - zkoušelas je s Herou? Já na to nemám odvahu, Hera a pečivo s ní voní mi jako vánočka nebo mazanec.....neumím si ji v těchto rohlících představit, ale určitě by mě to zajímalo :-8 Díky...

maiva maiva

15. 4. 2014 21:21

Karlovarské rohlíky pamatuji jako pochoutku:-D Máš je hezké, určitě dobré:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

15. 4. 2014 19:54

Dani, už jsem reagovala, tak i tu. Vypadá to hodně dobře, tvar je parádní, zrealizuju ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karlovarský rohlik recept rohliky se sadlem recept na rohlíky se sádlem karlovarský rohlík karlovarské rohlíky recept recept na karlovarské rohlíky rohlíky ze sádla karlovarské rohlíky recept na karlovarský rohlík domácí tukové rohlíky domácí karlovarské rohlíky tukové domácí rohlíky domácí tukový rohlík co se zbylyma rohlíkama rohlíky z hery recept na tukové domácí rohlíky tukove pečivo recepty tukove rohlíky sádlo mouka recept na rohlíky ze ze sádla recept na domácí karlovarský rohlík

Suroviny: mouka hladká, droždí, sůl, cukr, tuk hera, mléko sušené, voda, sádlo, mák, sůl

TopRecepty.cz

Báječné karlovarské (tukové) rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/678z