Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Moje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 15 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách,
grilujeme pstruha,
pstruhové špízy,
druhy pstruhů,
pstruh na bylinkach,
jak grilujeme pstruha,
bylinky pod pstruha,
pstruh bylinky recept,
recept na zlatého pstruha,
pstruh na bylinkách recept,
recept na pstruha,
pstruh s parmskou sunkou,
jak udělat pstruh na bylinkách,
pstruh zlatý ryba,
recepty pstruh na bylinkách,
pstruh bylinky,
recept na pstruha s bylinky,
pstruh nilský ůprava,
pstruhová pomazánka,
pstruh recept
Suroviny:
pstruh,
kerblík,
petrželka,
kopr,
sůl hrubá,
pepř,
kmín celý,
olej olivový,
šunka parmská,
šťáva citronová,
cuketa,
rajče cherry,
cibule,
paprika,
máslo
Komentáře (12)
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "