Bernardýn v knize o psech a levitující smetánka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2014 20:24
Koubkova a zizala: Doporucuji Vam obema dort objednat na prislusnem webu a urcite tajemstvi levitujici smetanky odhalite, jste bystre kucharinky,,,,
17. 10. 2014 20:07
Myslíte to opravdu vážně, že se dohady přesunuly sem???
17. 10. 2014 20:04
maris: jak říkáš, je to věcí názoru...
17. 10. 2014 19:57
Navir: to je věcí názoru, já to tak nevidím
17. 10. 2014 19:54
spagetka: A můj dotaz by měla jako brát jak? Nějak jinak? Ovšemže ty dorty obdivuju, jsou hodné obdivu, už jsem to psala.
17. 10. 2014 19:54
maris: tady snad má samé úúúúžasné komentáře, ale to, co se rozpoutalo pod STAR TRECK je hnus, velebnosti...
17. 10. 2014 19:52
maris: Maru, souhlas, dyk píšu, že i mne by to zajímalo, je to zajímavé
17. 10. 2014 19:51
spagetka: špagi, na tom ale není nic špatnýho, že jsou tady kladné komentáře, naopak, dort si je zaslouží
17. 10. 2014 19:47
žížala ovšem taktéž nadšeně přijala toto dílo 6.10. ale souhlasím s dotazem, také by mne zajímalo, jak jsi dokázala udělat tu kávu? Ber to jako dotaz od někoho, kdo to naprosto neumí a v dobrém, prostě, vysvětli.
17. 10. 2014 19:43
maris: Díky, byla jsi rychlejší
17. 10. 2014 19:40
Navir: Koubková se ptala už 6.10. a konkrétně tady má autorka samé kladné a nadšené komentáře, na které reagovala
17. 10. 2014 19:34
zizala: Ani se autorce nedivím, že neodpověděla Diskuze, která se rozpoutala nad jejími výtvory by otrávila i no...
17. 10. 2014 19:27
Autorka paní Koubkové neodpověděla na otázku, čím to je, že ta smetánka levituje. Připojuju se k dotazu - ráda bych věděla, jak je to udělané, pouhý pohled na obrázek mi nestačí. Děkuji
13. 10. 2014 09:32
Další nádherné umělecké dílo Otevřete si cukrárnu,budete mít určitě velký úspěch.Gratuluji jste nadaná
8. 10. 2014 10:48
rybarik: Páni, děkuju moc.Vážím si Tvých slov a těší mě. Díky!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 53 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: kniha o bernardýnů levitující knihy bernardyn kniha tncz nova levitujici kniha kniha bernardyn pes diskuse vaha bernardýna kniha o bernanrdyn tom. smetanka dort bernardýn kniha bernardyn pes bernardyn dort postup bernardýn pro začátečníka veci navir
Suroviny:
Bernardýn v knize o psech a levitující smetánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVDP
32 názorů