Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 35,53 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 8,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme remuládu. Celer nakrájíme na velmi jemné nudličky, já používám škrabku na zeleninu k tomu určenou (od Tescomy) nebo můžeme nahrubo nastrouhat. Zakápneme citronovou šťávou, aby nám celer nezhnědl.
Krok 2: Smícháme majonézu s hořčicí a utřeným žloutkem, přistrouháme najemno okurku a smícháme s celerem. Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici. Krkovici osolíme, opepříme a opečeme pozvolna na rozpáleném oleji.
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Moje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 4 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
salát z celeru,
recepty z celeru,
krkovička na celeru,
krkovička s celerem,
celerova salat,
celerová remuláda dle jamie olivera,
recept na přírodní krkovici,
pikantní remulada,
jak se dela remulada,
celerová remuláda,
jamie remuláda,
krkovika štáva
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
koření,
olej,
celer,
hořčice hrubozrnná,
majonéza,
žloutek,
okurky sterilované,
šťáva citronová,
petrželka,
celer,
sůl
Komentáře (3)
Andri,také mám škrabku na julienne nudličky od Tescomy,ale nejraději bych s ní škrábla do hodně daleka