Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 932 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,72 g |
Tuky | 47,72 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 126,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G283
Moje poznámka
Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G283
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
karamelizované zelí,
zelí z červené cibule,
karamelizovanéčervené zelí,
červené hlávkové zelí recepty,
karamelizované hlávkové zelí,
karamelizovaného zelí,
červené zelí karamalizované,
oběd s červeného zelí,
červené zelí k divočáku,
červené zelí,
skaramelizované zelí,
červené zelí skaramelizované,
hajný ze šlajfu,
varene cervene zeli,
karameluzovabe zeli,
top recepty červené zeli,
karameluzicane zeli,
jak vyrobit karamelizovany cukr,
jak vyrobit karamelizovany cukr,
laramelizovane cervene zeli
Suroviny:
zelí červené,
cibule červená,
bok uzený,
voda,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sádlo,
sůl
Komentáře (1)