Bramborak ala Hatori
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 345 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,62 g |
Tuky | 15,30 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 23,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2015 19:28
tak že bramborák se salátem
16. 1. 2015 13:04
Eliško, naštěstí to nemusíte jíst :)
16. 1. 2015 11:54
Pro Kristovy drahý rány, to bych asi nerozdejchala... A ta kombinace chutí by mě zadupala do spodních geologických vrstev.
16. 1. 2015 08:53
casino: A taky se říká, že všeho moc škodí
15. 1. 2015 21:47
Dajda:
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil
zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše
Asi to platí i v kuchyni Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil
zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše
Asi to platí i v kuchyni Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina
15. 1. 2015 20:11
casino: Bramboráky posypané plísňovým sýrem a k tomu třeba salát z kysaného zelí jsou docela zajímavou kombinací (ne všechno dohromady), ale velmi náročnou pro zažívací ústrojí.
15. 1. 2015 19:16
casino: Rajčata + okurka + kysané zelí + niva... už jsem si všimla, že dokážete sníst leccos , ale tohle by i na Vás měla být divoká kombinace, ne? Vymést ledničku tímto způsobem a dát jako recept - nevidím v tom žádný přínos
15. 1. 2015 19:10
zizala:
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové ale jinak, proč ne
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové ale jinak, proč ne
15. 1. 2015 18:24
Přílš mnoho nesourodých chutí. Vždyť se tluče a přebíjí jedno přes druhé Méně je někdy více, víte?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 46 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: tuřínové bramboráky tuřínové zelí tuřínové placky tuřínový bramborák tuřínová omáčka fotoalbum rajce.cz tuřínové zelí recepty tuřínové bramborak ala chocholous
Suroviny: brambory, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, mouka hladká, sýr niva, sýr hermelín, zelí kysané, rajče, okurka salátová
Bramborak ala Hatori
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qY7
9 názorů