Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 159 kJ / 2 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
Tuky | 126,10 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 395,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňový koláč bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr6p
Moje poznámka
Třešňový koláč bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr6p
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
koláč bez vajec a mléka,
bezlepkový třešńový koláč,
kolač bez mléka,
třešňový koláč bez mouky,
bezlepkový koláč bez vajec,
koláč bez lepku,
kolac bezlepkovy bez vajec,
koláče bez lepku,
kolac bez vajec,
kolac bez mleka a vajec,
třešňový koláč bez lepku,
větrník na plech podle ládi hrušky,
koláč bez mléka a cukru,
koláč bez lepku a vajec,
koláč bez lepku,cukru,vajec a mléka,
kolac bez lepku mleka a vajec,
třešňový koláč bezlepkový,
koláč bez vajec a bez lepku,
bezlepkovy kolac bez vajec a mleku,
bezlepkový koláč bez vajec a mléka
Suroviny:
mouka doves farm plain white,
moučka kokosová,
mouka chia,
cukr,
prášek do pečiva,
xanthan,
citron,
olej,
voda,
třešně
Komentáře (3)
Je pravda, že stravou a výběrem surovin se dá docílit hodně. Snad i do budoucna přinesu nové poznatky vhodné nejen pro bezlepkáře, ale i pro diabetiky.
Jo a mimochodem, konečně po hodně dlouhé době, kdy mužův cukr byl na hranici únosnosti, neb miluje sladké, tak se mu při mém používání tvých surovin (schválených diabetologem) konečně ustálil na přijatelné, život neohrožující normě. Když teda spapá půl pekáče, že jo
Petruško, jako vždy