Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kanadská kuřecí křídla

Kuřecí křídla pro opravdové gurmány. Marináda z jednoduchých a dostupných ingrediencí spolu s kuřecím masem tvoří dokonalou kombinaci chutí a vůní. Můžeme je připravit v troubě nebo na grilu, při letním posezení.

Hodnocení receptu je 5,0 (78×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

20. 3. 2009 14:54

Suroviny pro 6 kusů

6 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 676 kJ / 1 118 kcal
Bílkoviny11,85 g
Tuky91,01 g
Vláknina11,88 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 4,63 g
Sůl12,20 g
Sacharidy60,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jídlo opravdu pikantní, ty chutě se tak úžasně prolnou, že by člověk nevěřil- stojí to prostě za to!

Recept je originál od mé sestřenice z Kanady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

koshni

12. 9. 2010 08:31

:-p dobrota ;-):-D

Bibinka Bibinka

7. 3. 2010 15:40

Marcelko-Macku2, co to vidím, tady si přece tykáme všichni;-)Ovšem velmi si mě potěšila, že jste si na té delikatese pochutnali-u nás je to taky oblíbené jídlo, nemluvě o tom, že je celkem levné,ale chutí má za draho:-DDíky, že jsi recept vyzkoušela:yes:

macek 2

7. 3. 2010 14:36

Nechala jsem se tento víkend inspirovat top recepty a musím říct že to stálo za to:-p : Jano musim teda konstatovat že váš recept uspěl na 1+ :yes::yes: byla to naprostá kulinářská bomba :-*:-* mńam mňam mňam a přitom tak jednoduché rodinka byla nadšena díky za inspiraci a dávam bodík škoda že může být jen jeden :yes::yes:

Lusinda79

26. 2. 2010 13:36

Chystám se o víkendu spáchat:-D, podle Mirči udělám stehýnka.Bibi tobě bod, moc hezký recept:yes:

HPetr

26. 2. 2010 13:10

Mám to naložené a večer to dám péci, aby měli ty moje tři kopretinky zítra co jíct až budu v práci. Potom dám vědět, jak to chutnalo.

Bibinka Bibinka

25. 2. 2010 11:23

HPetře, především tě chci přivítat mezi náma, ať se ti tu líbí a ať načerpáš plno improvizace;-)
Já si myslím, že jako příloha jsou nejlepší brambory, je celkem jedno jak je uděláš, opečené, kaši, hranolky, jen tak vařené, nebo šťouchané, i když je pravda, že mnohým by více vyhovovala rýže. Záleží na vaší chuti, co máte raději, ale hodí se obojí;-)To jsem ti teda poradila viď:-D

HPetr

25. 2. 2010 08:48

Mám dotaz, jakou přílohu preferujete k tomuto recepty? Hodí se spíše hranolky a nebo rýže? Rád bych to o víkendu udělal. Díky za reakce.

kudlova3 kudlova3

24. 2. 2010 08:40

Mńam, to je dobrutka:-p:-p.Dávám bodík a brzo si udělám i já tuto mňamku:yes::yes::yes:

alus.s

9. 2. 2010 13:32

místo křidélek jsem pekla stehýnka, musím říci že je to opravdu dobrůtka i bez barbecue :-p dávám bodík :yes:

slune815

16. 1. 2010 13:55

Tak jsme zrovna tyhle úžasný křidýlka doobědvali, byla jsem chválená, prý jsou skvělý. Tyhle díky ovšem neměly patřit mě, ale tobě a tvému skvělému receptu, tak vyřizuju;-). Určitě je brzy zase udělám.Jo a posílám bodíka.:yes:

Bibinka Bibinka

8. 12. 2009 19:49

Eli, udělala jsi mi radost a dobrá kuchařka si vždycky poradí, i když nemá úplně všechny ingredience;-)a hlavně, že byly šťavnaté a že chutnalo:-p:-!Fotičky máš pěkný-jak jinak že:-?:yes:

Eliza Eliza

8. 12. 2009 19:37

Bibinko :-), použila jsem jen marinádu - ale cibuli jsem přidala do ní - a protože jsem neměla anglickou (u mě divné, že? ;-) ), pekla jsem na obyč. slanině. Křidélka jsou úžasně šťavnatá a chuťově vynikající :-p. Posílám díky a obrázky :-K. A BOD :yes:.

drahulin drahulin

7. 12. 2009 21:33

Bibinko,vypadá to velice lákavě.Posílám bodík a vyzkouším.:yes:

Eliza Eliza

7. 12. 2009 20:19

Bibinko, děkuju za vyčerpávající odpověď...:-) Pro tentokrát mi nezbyde, než použít to grilovací koření (ale je také dobré, tak co) a zítra se ozvu s fotkou, to je přece jasné...:yes:;-):-K

Bibinka Bibinka

7. 12. 2009 19:51

Eli, Barbecue je sypký kořenící přípravek-koupený originál a obsahuje: maracaju, česnek,kmín, kukuřičný škrob, cibuli, chilli. Víš co, tak buď tam něco z toho dej, co máš doma a nebo tam dej to grilovací koření;-)předpokládám že maracuju (což je pro barbecue charakterictické koření)doma samotnou nemáš, já taky ne, ale je tam těch ingrediencí dost, tak se zas tolik nestane;-)Zítra písni, jaký byl úspěch.

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí křidla recepty kureci kridla marináda na kuřecí křídla kuřecí křídla recept kuřeci křídla barbecue nejlepší marináda na kuřecí křídla recept na kuřecí křídla nalozena kureci kridla recepty kuřecí křídla marinovaná kuřecí křídla smažená kuřecí křídla medová marináda na kuřecí křídla kuřecí křídla s medem pikantní kuřecí křidélka pikantni kure marinády na kuřecí křidla pikantni kuřeci kridylka kuřecí křídla marináda nalozene kureci kridla marináda kuřecí křídla

Suroviny: křídla kuřecí, česnek, cibule, hořčice kremžská, kečup sladký, omáčka steak barbecue, omáčka worcesterová, omáčka sojová, paprika čerstvá červená, slanina, slanina anglická, máslo, šťáva citronová, solamyl, vývar kuřecí, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní kanadská kuřecí křídla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgqn