Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 086 kJ / 1 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,02 g |
| Tuky | 94,02 g |
| Vláknina | 30,62 g |
| Cholesterol | 643 mg |
| Sodík | 7,64 g |
| Sůl | 17,60 g |
| Sacharidy | 115,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velké pánvi rozpálíme sádlo, přihodíme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
Krok 2: Cuketu rozkrojíme podélně napůl a dále krájíme na půlkolečka cca 3 mm silná. Přihodíme do pánve. Papriky a papričky (feferony) nakrájíme na nudličky a šup s nimi do pánve.
Krok 3: Žampiony oloupeme, ale nemusíme, nožky odkrojíme (použijeme např. do polévky) a překrájíme na plátky. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a spolu se žampiony přidáme do pánve.
Krok 4: Klobásu nakrájíme na kolečka a přidáme k zelenině. Nakonec přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, zbavená bubáků. Kdo chce, může i odkožkovat. Všechno promícháme, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Přidáme obě mleté papriky, chviličku zarestujeme a zalijeme studenou vodou.
Krok 5: Vaříme cca 15-20 minut. Kontrolujeme zejména brambory, jsou-li měkké.
Krok 6: Asi ve 200 ml studené vody rozmícháme mouku a přilijeme do pánve. Povaříme cca 10 minut na mírném plameni a dochutíme solí, pepřem. Můžete ještě přidat chilli.
Krok 7: Natrhané lístky majoránky dáme až úplně nakonec. Podáváme s chlebem, zapíjíme dobře vychlazeným pivem.
Zveřejněno 29. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "cukguláš"
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Exq
Moje poznámka
Pikantní "cukguláš"
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Exq
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 8 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 8 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 9 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 9 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 10 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 10 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze žlutého patizonu,
cuketovy cukguláš,
zapecene brambory v tchibo hrnci,
žlutá cuketa guláš,
rendlík na pečení brambor v troubě tchibo diskuze,
hrnec na vaření brambor tchibo,
pikantní jídla z jedné pánve,
jedlé blafy,
tchibo cuketa,
zapečená rajčata tchibo,
jak se peče s hrnecem na pečení brambor v troubě tchibo,
recepty z prostřeno 2012 cucková polévka
Suroviny:
cuketa,
cibule,
česnek,
žampióny,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
rajče,
chilli paprika čerstvá,
klobása papriková,
sádlo,
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
pepř mletý,
majoránka čerstvá,
mouka polohrubá,
voda
Komentáře (34)
všem vám ještě jednou moc děkuji
díky Andrej