Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Moje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 5 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové cookies
Vendula Vágnerová před 16 minutami
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ajisek před 1 hodinou
Brownie
petramotlickova před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 3 hodinami
Rybízový sirup
esso před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 5 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory,
peceny syr s bylinkami,
pečené bramborové plátky,
brambory recept,
pecene mackane brambory se syrem a česnekem,
pecene brambory s mozarelou,
opeceny brambor s bylinkami,
opečené brambory s bylinkami,
brambory recepty,
recepty ze sýrů,
brambory pečene,
bylinkové máslo brmbory,
brmbory a feta syr,
opečené brambory syrové,
recepty se samotnymi brambory,
pečené brambory s masovou směsí,
cibule s bylinkami,
recept z brambor,
brambory -recepty,
bramborák recept
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
sýr feta,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (20)
tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám
Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.