Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 392 kJ / 4 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,30 g |
Tuky | 300,53 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 360,47 g |
Postup přípravy
Sníh: Bílky se ušlehají dohusta a potom se dají do vodní lázně, kde se přidá cukr a šlehá se do zhoustnutí.
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole dle tety Líby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPZR
Moje poznámka
Kremrole dle tety Líby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPZR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
výroba kremrolí,
ty nejlepší kremrole recept,
kremrole z listového těsta,
recept na domácí kremrole video,
výroba kremrole,
kremrole se sněhem video,
nejlepší sníh do kremrolí,
sníh do kremrolí video,
kremrole recept,
nejlepší domácí kremrole,
kremrole,
kremrole vyroba,
krémrole že šlehačky,
recept na kremrole ze šlehačky,
slehackove testo na kremrole,
recept na kremrole,
nejlepší listové těsto na kremrole,
vyroba kremloli,
nejlepší kremrole,
sníh do kremrolí
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
šlehačka,
sůl,
bílek,
cukr moučkový
Komentáře (19)
Aby byly hodně naplněné tak alespoň 6 bílků. Záleží na každém jak moc chce mít ty kremrole naplněné
Máte pravdu
Ale kouzlo je v tom, že toto těsto, na rozdíl od listového, si doma udělá každá kuchta a ve finále je od listového takřka k nerozeznání
Našel jsem ho i na TOP: https://www.toprecepty.cz/recept/27714-listove-tes...
Ale těsto podle odkazu uvedeného níže se NEMUSÍ nechat odležet v chladu tak dlouho a mám odzkoušené, že se dá použít hned po zadělání
Asi bez překládání...
Já mám odzkoušený tento rcp: http://www.labuznik.cz/recept/listkove-cesto-rychl...
...je to špica