Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 790 kJ / 1 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,39 g |
| Tuky | 48,74 g |
| Vláknina | 5,85 g |
| Cholesterol | 735 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,49 g |
| Sacharidy | 27,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené kuřecí zamotance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBqN
Moje poznámka
Smažené kuřecí zamotance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBqN
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 13 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 22 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Tématické fráze:
smažené kuřecí prsa,
pazitkovy preliv,
kureci ve folii varene ve vode,
smažené kuřecí játra top recepty,
kuřecí prsa smažené,
smažená kuřecí prsa,
smazena kureci prs,
smažené kuřecí kousky s kostí.,
smažené kuřecí vařené stehno,
kuřeci prs,
přeliv na maso
Suroviny:
uzené moravské,
prsa kuřecí,
koření provensálské,
mrkev,
pažitka,
cibulka zelená,
sůl,
vejce,
mouka,
strouhanka,
tuk na smažení,
mrkev,
masox,
pažitka,
smetana 33%,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (3)