Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný, špikovaný králík v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 6. 2015 20:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 900 kJ / 1 410 kcal
Bílkoviny6,17 g
Tuky145,31 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,00 g
Sacharidy17,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s rýži nebo knedlíkem a zelím a klidně i s těstovinami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 6. 2015 22:10

Krásně připraveno:-K:-p:yes:

cecilka

13. 6. 2015 16:56

spagetka: dakujem, a keby ste ma chceli od kúpy PH odhovoriť, je neskoro,:-D:-D:-D, moja objednávka=nákup z pohodlia domova, bola už potvrdená=v utorok si toho skvelého králika určite urobím. A už teraz :-p:-p:-p.
Želám krásny víkend:-K:-K:-K:-D:-))

spagetka spagetka

13. 6. 2015 16:48

cecilka: já ho mám na doporučení zde a i ukecávání přímo od Simči rok a nechápu, že jsem bez něj mohla kdy existovat :-D:-D:-D:-D:-D:-D

cecilka

13. 6. 2015 15:02

Simona Kucerova:neviem, či sa hodí konverzovať na tému PH tu, v receptári, no je tu toľko návodov na skvelé jedlá, že som jednoducho nemohla urobiť nič iné, iba si ho kúpiť.
Pekný víkend

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 6. 2015 14:43

cecilka:tak to jsi udělala dobře;-):yes:já ho mám na doporučení tady topáčků asi 4roky a nemůžu si ho vynachválit;-):yes::yes:

mika59 mika59

13. 6. 2015 14:35

cecilka::yes::yes::-K:-K

cecilka

13. 6. 2015 14:30

Vďaka všetkým za rady:-D:-D:-D:-D, no ja mám takú veľkú chuť na špikovaného králika, :-p:-p:-p:-p, že som si ešte dnes PH objednala cez e-shop, mala by som ho mať v utorok, potom sa podelím o výsledok.
Ale mika59, bodík odo mňa už odletel, verím totiž, že to bude super jedlo:-p:-K
Pekný víkend všetkým:-D:-D:-D:-D

jarda Kadic jarda Kadic

13. 6. 2015 12:51

Simona Kucerova: Aha:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 6. 2015 12:35

jarda Kadic:v remosce se asi nedá nastavit teplota,tak to bude pečené,ale né pomalené,já bych volila tu troubu,dala bych na menší teplotu;-),ale jestli jí nemá,tak to nejde.

jarda Kadic jarda Kadic

13. 6. 2015 11:46

mika59: Šlo by možná i v “ remosce“:-? Nejsem si jistý, ale myslím , že Cecilka troubu nemá,ale remosku ano.

mika59 mika59

13. 6. 2015 11:25

cecilka:Já si myslím,že podobnou službu udělá trouba.Ten PH jede na 90 nebo 120 st. V troubě péct pomalu na 120 st. asi 2,5 až 3 hodiny.Ale na sporáku asi ne.To už bude zase něco jiného. :-K;-)

cecilka

13. 6. 2015 11:19

Vyzerá to úžasne,:-p:-p:-p:-p chcela by som vyskúšať, králika mám a aj všetky prísady, no nemám pomalý hrniec ani papiňák.:-// Dá sa to urobiť aj napr. v normálnom hrnci na sporáku?
Ďakujem za odpoveď.

pipre pipre

13. 6. 2015 08:46

:yes::yes:+

yanull yanull

13. 6. 2015 08:30

S domácími králíky jsem již bez zdroje, ale do PH podle tohoto receptu vložím kuře ;-) + 3:yes::-K:-p

Colombo65 Colombo65

12. 6. 2015 21:53

Ušák z PH je "bombovej" ;-);-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spikovany kralik králík v ph marinovaný králík pečený marinovaný králík kralík špikovaný kralik v pomalem hrnci top recepty králík králík v ph recept králík našpikovany králík z ph marinovany kralik v pomalem hrnci špikovaný králík pečený marinovaný králík v římském hrnci králík nadivoko v ph králík na slanině a žampionech v pomalém hrnci recepty pro ph kralik v remosce králík ma zelenině v remosce špikovaný králík na másle a na cibuli recept marinovany králík

Suroviny: králík, slanina uzená, olej, voda, hořčice francouzská, protlak rajčatový, omáčka sojová, sůl, pepř, chilli, cibule, cibulka jarní, česnek

TopRecepty.cz

Marinovaný, špikovaný králík v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPQZ