Marinovaný králík pečený v římském hrnci

Suroviny

králík, rozdělený na porce
Marináda:
Majolka®
sůl a pepř
drcený kmín
rozmarýn
trocha česneku
nasekaná petrželka
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naporcujeme a každý kousek potřeme marinádou, necháme přes noc v ledničce. Pak hrnec namočíme na 15 minut do studené vody a vložíme do něj králíka.

  2. Pečeme pomalu asi 2 hodiny podle potřeby. Pokud je nutné králíka podlít, podlíváme horkou vodou.

Komentáře k receptu Marinovaný králík pečený v římském hrnci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: králík v římském hrnci římský hrnec recepty králík na Majolce® pečený králík kralik and rimsky hrnec marinovaný králík pečený pomalu kralik rimsky hrnec kralik na zelenine v římském hrnci římský hrnec králík pečený kralik s Majolkou® králík v Majolce® pečený marinovaný králík v Majolce® kralik v rimskem hrnci diskuze