Krkovička na rajčatech s kapary

maris Kuchařka: maris

2 porce Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

2 plátky krkovice bez kosti
8 vyzrálých středně velkých rajčat
1 lžíce kapary
lístky čerstvého oregana - množství podle chuti
sůl
čerstvě mletý pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a opepříme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a připravené maso zprudka opečeme.

  2. Přidáme nakrájená rajčata, polovinu lístků oregana, je-li třeba mírně podlijeme (rajčate pustí dost šťávy) a společně krátce podusíme.

  3. Na závěr přidáme kapary, ještě chvíli povaříme a posypeme zbytkem oregana.

Poznámka

Jako přílohu jsem chtěla polentu, ale došla mi, tak jsem zvolila kuskus s petrželkoou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 245 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička na rajčatech s kapary

Tématické fráze: krkovička na rajčatech rajcata s kapary krkovička recepty recepty krkovička na rajčatech krkovice na houbách a rajčatech