Treska na rajčatech s kapary

Suroviny 2 porce

400 g tresky
500 g vyzrálých rajčat
2 lžičky kaparů
čerstvé oregano
sůl
čerstvě mletý bílý pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata zalijeme vařící vodou, necháme chvíli odstát a oloupeme je.
    V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje. Porce tresky osolíme a opečeme. Vyndáme je a dáme stranou. Do pánve přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kousky, osolíme, přidáme lístky oregana a podusíme je.

  2. Před koncem přidáme kapary a necháme přejít varem. Dochutíme pepřem, případně solí, vložíme zpátky rybí porce a necháme je prohřát.
    Podáváme s bagetou.

Komentáře k receptu Treska na rajčatech s kapary

K receptu nejsou žádné komentáře.