Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 726 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 19,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový losos na kmíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR4X
Moje poznámka
Máslový losos na kmíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR4X
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 50 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 50 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 12 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 14 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
úprava lososa s kůží,
jak upravit lososa,
uprava lososa,
recept na úpravu lososa,
úprava lososa recepty,
recepty na úpravu lososa,
recept na lososa,
losos úprava,
recept na lososa s kůží,
úpravy lososa,
losos s kůží recepty,
losos s kůží,
úprava lososu,
losos recept,
jak upravit losososa,
recepty na lososa,
recepty z lososa,
upravalososa,
jak upravovat lososa,
jak se upravuje losos
Suroviny:
losos,
máslo,
šťáva citronová,
kmín celý,
sůl,
pepř,
máslo,
olej
Komentáře (15)
Měsíček citronku přikládám až na talíř