Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos v máslové marinádě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2013 14:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 846 kJ / 1 397 kcal
Bílkoviny160,74 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy3,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

8. 5. 2015 05:49

Markéta: Kopr lze doma sterilovat ve sladkokyselém nálevu, prodává ho třeba Kaufland, ale co si budeme povídat, nejlepší je čerstvý, ten sterilovaný je jen taková nouzovka ;-)

Markéta

7. 5. 2015 21:15

dotaz jak od blondýny :-8 - kde seženu naložený kopr? Já vždy používám jen čerstvý. Dá se naložený kopr někde koupit, nebo si ho nakládáte sama? popř. jak? Děkouji

Jitka J.

17. 5. 2014 13:47

Já chválím, až když vyzkouším a tenhle recept je vynikající! Rodina se olizuje ještě teď :-p! Takže přidávám bod a fotečky.

Eliza Eliza

22. 5. 2013 18:41

Děkuju za kompliment:-K Ale určitě je tady celá řada vynikajících kuchařek (+ kuchařů, samozřejmě). Sama jsem se tu zdokonalila - báječné omáčky a šťávy k masu umím díky Mirče, Merylas mě naučila respektovat klasiku, Cathleen nebát se těsta - i toho kynutého..., od dalších jsem čerpala nápady a drobné vychytávky...
Pravda je, že jmenované holky sem už moc nechodí a možná vím proč. Ale stále jim patří můj dík za všechno i za tu báječnou atmosféru, kdy jsme si radily a sympatie se vyjadřovaly i jinak, než slovy "to by chutnalo" atp., kterými to většinou končí...
Doufám, že moc neidealizuji, když vzpomenu na to, jak jsme podle sebe vařili a inspirovali jeden druhého. Nic netrvá věčně.

Irule Irule

22. 5. 2013 12:23

:yes::-p;-)

Kryšpína Chaloupková

22. 5. 2013 12:17

To vypadá nádherně! Máte moc hezké recepty a je vidět, že jako jedna z mála tady umíte opravdu vařit a nematláte jen zbytky z lednice! Jen tak dál, určitě vaše recepty ráda vyzkouším! :) ;-):yes:

Eliza Eliza

24. 3. 2013 22:52

badak: Děkuji za vyzkoušení a milý komentář. Ten med mě nenapadl, doslazovala jsem obyč. cukrem, takže moc děkuji za příjemnou inovaci.;-):-p

badak badak

24. 3. 2013 20:32

Dobré je to! Přidali jsme ještě lžičku medu, nemá chybu!:yes::-)

jarka skrobakova

24. 3. 2013 18:49

:yes::yes::-p

suslajda suslajda

24. 3. 2013 10:27

Lososa máme moc rádi vyzkouším:yes::yes:

zizala zizala

23. 3. 2013 23:26

Nádhera :-p:yes:

Colombo65 Colombo65

23. 3. 2013 19:57

... jo, jo co je jednoduché a z pár surovin je vždy SUPER;-);-);-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 3. 2013 19:00

Jak já bych si dala:-*:-p:yes:

zdena 3

23. 3. 2013 15:53

Dobrota.:-p;-) A bod.:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 3. 2013 14:10

Krásný recept, sbíhají se mi sliny, wow;-):-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložený losos marináda na lososa losos v marinádě nejlepší recepty losos marináda losos recept naložený losos v soli losos recepty marinada losos naložený losos recept losos naložený v mořské soli losos v soli marinada na losos babicovy dobroty naložený losos losos marináda losos na másle losos naložený recepty z lososa nejlepší recepty z lososa marináda na lososa med recepty losos na másle

Suroviny: losos, kopr sterilovaný, hořčice, máslo, šťáva citronová, sůl mořská

TopRecepty.cz

Losos v máslové marinádě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgQW