Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tartar z červené řepy s medovo-avokádovým dipem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 9. 2015 12:46

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 653 kJ / 395 kcal
Bílkoviny5,09 g
Tuky28,60 g
Vláknina5,44 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

1. 9. 2015 14:38

casino: :-8 Aha, děkuji, to bude tím vedrem :-p

casino casino

1. 9. 2015 14:30

zizala:
A jsme zase u toho dipu, jako onehdy:-))
Dívejte se zde na ten dip jako na žloutek v tataráku:-D
Bych řek, že se to jí jako tataráček: ffše pěkně smíchat cuzamen;-)

zizala zizala (moderátorka)

1. 9. 2015 14:14

Jak a s čím se to konzumuje? Do dipu se namáčí, ale tuhle směs nenamočím :-(

casino casino

1. 9. 2015 14:04

"½ lžičky římského kmínu":-?
Když jsem kdysi prvně cumin kupoval, tak mi prodejce 5x opakoval: Hlavně s ním velice opatrně, hlavně po špetičkách, jen tak po semínkách, hlavně velice velice opatrně jak s panenkou... ;-)
No, měl pravdu...:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tataracek z cervene repy tatarsky biftek z červené řepy tatarák z červené řepy a avokáda biftek z červené řepy recepty červená řeka recepty z červené řeky tarák z červené řepy tatarak z cervene repy a kozím sýrem recept na tatarák z avokáda a červené řepy biftek s červene řepy tartar recepty tataracek červené řepy tataráček řepy s vajíčkem burger z řepy dip z avokáda dip z červené řeky tartar z cervenyj repy tartar recept tartar z pomazánky z červené reky tataracek z červené řepy postup

Suroviny: řepa červená, římský kmín mletý, ořechy vlašské, olej olivový, sůl, pepř mletý, avokádo, med, smetana

TopRecepty.cz

Tartar z červené řepy s medovo-avokádovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRoZ