Suroviny
Porce: 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 28,24 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselo z hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PBj
Moje poznámka
Kyselo z hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PBj
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 6 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 8 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 9 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 10 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 10 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 11 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
hokaido recepty,
hokaido,
recepty hokaido,
hokaido recept,
polivka z hokaido,
kyselo z dýně hokaido,
hokaido polivka,
recept hokaido,
dyne na kyselo,
hokaido recept,
hokkaido recepty,
polivka hokaido,
recept polivka hokaido,
recepty z hokaido,
dýňě na kyselo recepty,
recepty na oběd na kyselo,
recepty z dyne hokaido,
nudle hokaido,
dynova polevka na kyselo,
recept na cinu na kyselo
Suroviny:
dýně hokkaido,
slanina,
klobása,
smetana,
máslo,
cibule,
paprika sušená sladká,
kopr čerstvý,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (21)
No, zakopaný pes bude asi v délce vaření těch "nudlí"; patrně to je dost choulostivá operace a jak znám hokaido, tak bych to jen nechal přejít varem, pokud vůbec...
Neznám lepší, chuťově takřka neutrální, surovinu k zahušťování než je hokaido.
Mně zde té vody přišlo také málo, ale pokud jsem to nezkoušel ("dlouhé jemné nudle", já krájím na kostky), tak jsem se komentu raději zdržel...