Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,27 g |
| Tuky | 40,43 g |
| Vláknina | 6,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 29,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Moje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 1 hodinou
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 18 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 6 minutami
Jablečné lívance
oldlhot před 1 hodinou
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 1 hodinou
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 2 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 4 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 13 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
jak naložit svíčkovou,
nakládání hovězího masa,
naložení hovězího masa na svíčkovou,
jak nalozit maso na svickovou,
naložení hovězího masa,
nálev k naložení svíčkové,
jak nalozit maso,
recepty z hovězího masa,
zavařování hovězího masa,
jak naložit utopence,
jak naložit hovězí,
lák na svíčkovou,
nálev na naložení svíčkové,
naložit svíčkovou,
jak nalozit hovezi svickovou,
jak nalozit maso na cinu,
naložení masa,
naložit maso na svíčkovou,
nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny:
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
cukr,
olej,
koření nové koření,
pepř celý,
saturejka
Komentáře (4)