Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 532 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,40 g |
Tuky | 16,42 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 386,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme nebo dáme do pekárny. Hotové těsto necháme aspoň 30 minut kynout v teple. Pak těsto vyválíme na pomoučněném vále na 2 cm hrubo.
Krok 2: V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje. Nakynutá kolečka vytáhneme do stran a ihned smažíme v oleji dozlatova.
Krok 3: Hotové langoše odkládáme na savý papír, abychom se zbavili přebytečného tuku a doplňujeme vybranými surovinami: šunka, česnek, kečup, tatarka nebo připravenou směsí.
Zveřejněno 29. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoš od Ikinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PPN
Moje poznámka
Langoš od Ikinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PPN
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 11 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
langoše,
česnek na langoše,
jak udělat langoše,
jak udelat česnek na langoše,
směs na langoše,
langoše těsto recept,
omáčka na langoše,
recepty langos,
langoš,
jak udelat langoš,
tncz nova,
příprava česneku na langose,
lahudkove langose,
udělat česnek na langoše,
přísady na langoše,
těsto na langoše ingredience,
lagoše,
langos z pekárny,
langose z pekárny,
recept na patenty
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
mléko,
droždí,
česnek,
sůl,
tatarská omáčka,
sýr,
olej,
Komentáře (2)