Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 237 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 200,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli, posypal Harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína.
Krok 2: Dáte do předem vyhřáté trouby na 150°C a pečete tak dlouho, až maso skoro odpadá od kosti
Zveřejněno 13. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra po mysliveckou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PnL
Moje poznámka
Žebra po mysliveckou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PnL
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 38 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 16 hodinami
Tématické fráze:
myslivecké recepty,
uzená pečená žebra předem vařená
Suroviny:
žebra vepřová,
jalovec,
koření nové koření,
harissa,
bobkový list,
víno bílé,
rozmarýn,
sůl,
pepř,
česnek,
cibule
Komentáře (1)