Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 855 kJ / 2 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,28 g |
Tuky | 169,93 g |
Vláknina | 38,26 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 199,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnný koláč s dýní a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwMq
Moje poznámka
Celozrnný koláč s dýní a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwMq
Nejnovější recepty
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 14 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno 29. 5. 2025 08:49
Konzumní kmínový chléb
Přidáno 29. 5. 2025 06:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 10 minutami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 1 hodinou
Měkoučký čokoládový dort
Hancik před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem
Jitka64 před 3 hodinami
Bublanina III
rapav před 4 hodinami
Hrnková pistáciová bábovka
Jan Nemec před 4 hodinami
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 13 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 16 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 18 hodinami
Tématické fráze:
dyne spenat,
slaný koláč s dýní,
koláč s dýní na slano,
quiche s dýní,
příprava přerostlého čerstvého špenátu,
celozrnové recepty s dýně hokaido,
kolač s dyní,
celozrnný koláč dýně hokaido,
špagety s dýní a špenátem,
slaný koláč s dýní a špenátem,
celozrnný koláč s dýní,
dyne se špenátem,
špenát s dýní,
koláč s dyní a riccotou,
zeleninový celozrnný koláč
Suroviny:
mouka hladká celozrnná,
máslo,
vejce,
sůl,
cibule,
olej olivový,
česnek,
špenát,
dýně hokkaido,
vejce,
sýr ricotta,
sůl,
pepř mletý,
tymián
Komentáře (3)