Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 468 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 1,18 g |
| Vláknina | 4,44 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na dip vložíme do úzké hlubší misky, rozmixujeme ponorným mixérem a dáme na půl hodiny vychladit.
Krok 2: Poté podle potřeby dochutíme a podáváme k masu.
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2gl
Moje poznámka
Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2gl
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 55 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
prasečí hlava recepty,
praseci hlava recept,
uzeny rypacek,
prasečí ocásky recept,
prasečí rypáčky,
uzeny vepřový rypáček recept,
recept prasečí hlava,
prasečí hlava ovar,
uzená prasečí hlava,
pečený rypáček,
vařená prasečí hlava,
vepřové rypáček,
uzeny veprovy rypacek,
recept na tlacenku z hlavy praseci,
recept vepřový rypáček,
ovar, rypacek,,
ovar, rypacek,
recepty - prasečí hlava s jablkem,
recept na uzený rypáček,
jak zuzitkovat praseci hlavu
Suroviny:
hlava vepřová,
pomazánkové máslo křenové,
jogurt bílý,
křen,
jablko,
sůl
Komentáře (18)
S tím přidáním pomazánkového másla do dipu,které jsem měla načaté https://www.toprecepty.cz/recept/38382-dusena-mrke...to byl takový experiment a dip nám chutnal
Je to plevel, ale nevím, zda jedlý
No, jíst se dá nakonec leccos...
Danca:Danuško,přiznám se...nevím,co to je,ale roste to v truhlíku společně s petrželkou
Rypáček jsem jedla poprvé a lituji,že se neprodává i samostatně
mika59:Miládko,děláš chutě
hosta:Jituško díky
Drahuško, co to tam máš zeleného na ozdobu?