Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 280 kJ /
784 kcal
Bílkoviny15,70 g
Tuky3,20 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy169,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibulku, přidáme játra na středně malé kousky a restujeme. Krok 2: Přidáme houby a ještě chvíli restujeme. Jakmile začnou houby pouštět šťávu, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, kremžskou hořčici a podusíme asi 10 minut. Pokud je potřeba, podlijeme vývarem. Krok 3: Přidáme předem uvařenou rýži, kousek másla, sušená rajčátka, jarní cibulku a důkladně promícháme na mírném ohni, aby se šťáva vsákla do rýže.

Zveřejněno 19. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyyz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyyz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes: Zaujímavé rizoto. Na toto by som sa dala pozvať.:-p

tejaja: Taky bych nepohrdla :-Q

Tématické fráze:
recepty ze sušených hub, kralici jatra ryzoto, králičí játra, kralici jatra rizoto, houbové rizoto ze sušených hub, pomazánka z kralicich jater

Suroviny:
játra králičí, cibule, houby, rýže, rajče, cibulka jarní, hořčice kremžská, máslo, česnek, vývar zeleninový, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu