Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 42,19 g |
Vláknina | 8,23 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Moje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná,
hovězí roštěnky,
hovezi roštěná recepty,
hovězí roštěná recept,
hovězí krkovice,
hovězí krkovička,
roštěná recept,
hovězí roštěnky recept,
krkovice recepty,
krkovice recept,
recepty z krkovice,
recept na hovězí roštěnou,
recepty hovězí roštěnka,
roštěna z hovězího,
hovězí roštěná plátky recept,
hovězí krkovice - recepty,
hovezi krkovice recept,
roštěná recepty,
recept hovezi rostena,
hovezi krkovice recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek český,
sádlo,
cibule,
kapie červená,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká
Komentáře (2)