Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 062 kJ / 2 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,03 g |
| Tuky | 204,54 g |
| Vláknina | 12,68 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 5,92 g |
| Sůl | 14,69 g |
| Sacharidy | 187,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme kečup nebo rajský protlak s rozmačkaným česnekem a oreganem. Pokud se vám základ zdá příliš kyselý, tak můžete přisladit cukrem.
Krok 2: Na plech připravíme listové těsto. My jsme použili již rozválené těsto, které je i s pečícím papírem.
Na listové těsto natřeme základ z kečupu nebo rajského protlaku. Krok 3: Na listové těsto, potřené základem, klademe ingredience dle chuti. V našem případě klademe suroviny, které jsou v ingrediencích. U této pizzy máte na výběr jak bude pizza finálně chutnat. Ne každý má rád slaninu nebo klobásky. A proto můžete udělat pizzu půlenou. Tak jak to je v našem případě.
Na první polovinu listového těsta jsme dali anglickou slaninu, klobásku na kolečka, žampiony na plátky, pálivou zelenou papriku na tenké nudličky a cibuli na tenké měsíčky.
Na druhou polovinu listového těsta jsme dali kuřecí debrecínku, rajčata na měsíčky, žampióny na plátky, sladkou zelenou papriku na tenké nudličky.
Takto připravenou pizzu dáme na 25 až 35 minut do trouby na 220 stupňů (Každý pečte dle své trouby)
Ke konci pečení pizzu posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.
Na listové těsto natřeme základ z kečupu nebo rajského protlaku. Krok 3: Na listové těsto, potřené základem, klademe ingredience dle chuti. V našem případě klademe suroviny, které jsou v ingrediencích. U této pizzy máte na výběr jak bude pizza finálně chutnat. Ne každý má rád slaninu nebo klobásky. A proto můžete udělat pizzu půlenou. Tak jak to je v našem případě.
Na první polovinu listového těsta jsme dali anglickou slaninu, klobásku na kolečka, žampiony na plátky, pálivou zelenou papriku na tenké nudličky a cibuli na tenké měsíčky.
Na druhou polovinu listového těsta jsme dali kuřecí debrecínku, rajčata na měsíčky, žampióny na plátky, sladkou zelenou papriku na tenké nudličky.
Takto připravenou pizzu dáme na 25 až 35 minut do trouby na 220 stupňů (Každý pečte dle své trouby)
Ke konci pečení pizzu posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.
Zveřejněno 28. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá domácí pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnv0
Moje poznámka
Rychlá domácí pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnv0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
domácí pizza z listového těsta,
domácí pizza na plech z listového těsta,
pizza z listového těsta,
rychlá pizza z listového těsta,
pizza na plech z listového těsta,
piza z listového těsta,
domaci pizza s listového těsta,
listové těsto pizza,
recept domácí pizza z listového těsta,
domáci pizza z z listového těsta,
domácí pizza,
domácí pizzu z listového těsta,
jak připravit pizzu listové těsto žampiony,
slanina v listovém těstě,
pizza na listovém těstě,
jak udělat pizzu z listového těsta,
domácí pizza recept z listového těsta,
jak udělat kečup na těsto na pizzu,
domací piza z listového těsta,
domaci pizza se slaninou
Suroviny:
žampióny,
rajče,
slanina anglická,
párek debrecínský kuřecí,
klobása,
cibule,
feferonka zelená,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
kečup sladký,
koření oregáno,
cukr,
těsto listové,
sýr tvrdý
Komentáře (1)