Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 151 kJ / 1 948 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 139,56 g | 
| Tuky | 32,96 g | 
| Vláknina | 14,98 g | 
| Cholesterol | 180 mg | 
| Sodík | 9,53 g | 
| Sůl | 23,52 g | 
| Sacharidy | 266,99 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoXx
Moje poznámka
					
				
Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoXx
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pomalé pečení kuřete, 
						
						
							pomale pečení, 
						
						
							pomalé pečení masa, 
						
						
							pomalé pečení kuře, 
						
						
							pomalé pečení v troubě, 
						
						
							pomalé kuře, 
						
						
							kuře pomalé pečení, 
						
						
							slany nalev na kuře, 
						
						
							pomalé pečení kureciho masa, 
						
						
							pomalé pečení recepty, 
						
						
							recept,suché pečení masa, 
						
						
							slaný nálev na maso, 
						
						
							pomale pečené kuře, 
						
						
							pomalé pečení masa v troube, 
						
						
							pomalé pečení kuřete v troubě, 
						
						
							kuře na pomalé pečení, 
						
						
							recet na pečené kuře v pomalém v pomalém hrnci, 
						
						
							pečené kuře s nádivkou v pomalém hrnci, 
						
						
							kuřecí maso pečené na sucho, 
						
						
							pomalý pečeně kure
						
					
						Suroviny:
						
							kuřecí stehenní řízky, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ocet vinný bílý, 
						
						
							cukr hnědý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							chilli, 
						
						
							česnek granulovaný, 
						
						
							kmín mletý, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							med, 
						
						
							ocet jablečný
						
					
	
			
	
	
Komentáře (4)
Naloží se ve slaném náslevu a pak ještě obalí v suché směsi, která obsahuje mj. i 2 lžíce soli...? Pokud se nějaká sůl vypeče z masa ve šťávě ven, zas ji na talíř vrátíš přelitím masa šťávou.
Není v množství soli chyba, překlep
Opravdu jsem myslela, že ses sekl