Zapečené hovězí nudličky se zeleninou a bramborami

cathleen Kuchařka: cathleen

Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

500 g zadního hovězího masa
5 lžic oleje
sůl
mletý pepř
drcený kmín
sklenice sladkokyselé zeleniny (Moravanka apod.)
2 cibule
asi 12 brambor
máslo
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Je velmi rychle měkké.

  2. Do máslem vymazaného pekáčku naskládáme vrstvu brambor pokrájených na kostky a okmínujeme je.

  3. Na brambory rozdělíme maso i s výpekem, na to rozložíme scezenou zeleninu a na ni kolečka cibulí. Poslední vrstvou jsou znovu brambory, které osolíme a posypeme kmínem.

  4. Na směs v pekáčku rozložíme několik plátků másla, dobře zakryjeme a dáme péct - na 200°C asi 45 minut.
    Pak odkryjeme a dopečeme.

Poznámka

Recept je paní Pavlíny Filipovské, nepatrně upravený.

V původním receptu bylo mnhem více másla - kdo chce, přidá si.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené hovězí nudličky se zeleninou a bramborami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečené hovezí nudličky hovězí nudličky se zeleninou hovězí nudličky podle pavlíny hovězí nudličky zapecene hovězí s bramborem recepty pavliny filipovske hovězí nudličky s arašídy nudličky na moravance hovězí maso s bramborem hovezi s brambirami hovezi maso se zeleninou a bramborem hovězí nudličky směs hovezi s brambore a zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo