Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 162,58 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,31 g |
Sacharidy | 46,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
(tato vychytávka je podle TV prima - podle Zdenka Pohlreicha).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2017 10:41
magdalenka: Napadlo ma, že možno preto, aby sa to odlíšilo od leča s klobásou a pod. Ak je ton zeleninové, predpokladám, že tam nebude žiadna klobása.
28. 7. 2017 10:17
magdalenka: stejně jsem uvažovala i já Lečo nekupuji, tak mě přidaný výraz -zeleninové- překvapil a přišel zbytečný (recept se původně jmenoval ...na leču). Rozhodně mi nevadí.
To víc by mě zajímalo, jestli Ivana tu šťávu přecedila (a v receptu neuvedla), že je tak čirá. Fotku má nádhernou, chutnou ale bez zeleniny z názvu...
To víc by mě zajímalo, jestli Ivana tu šťávu přecedila (a v receptu neuvedla), že je tak čirá. Fotku má nádhernou, chutnou ale bez zeleniny z názvu...
28. 7. 2017 09:24
tejaja: etikety viem čítať, len uvažujem, či existuje aj iné lečo.
28. 7. 2017 08:47
Stačí pozrieť v obchode na etikety a označenie zeleninové lečo je tam. https://www.google.sk/search?q=zeleninov%C3%A9+le%...
28. 7. 2017 08:02
casino: existuje aj nezeleninové lečo?
27. 7. 2017 22:46
cathleen:
Zdendu P. mám taky rád a zatím si i tento kuchařský matador naběhl na divácké vidle když onehdy na dřevěném špalku pitval kuře a bezprostředně po tom potom na stejném špalku krájel zeleninu na salát
No, tady se vyžadovaného linku na Z.P. asi nedočkáme..., zato tu ale máme zeleninové lečo: https://www.toprecepty.cz/recept/31969-zeleninove-...
Zdendu P. mám taky rád a zatím si i tento kuchařský matador naběhl na divácké vidle když onehdy na dřevěném špalku pitval kuře a bezprostředně po tom potom na stejném špalku krájel zeleninu na salát
No, tady se vyžadovaného linku na Z.P. asi nedočkáme..., zato tu ale máme zeleninové lečo: https://www.toprecepty.cz/recept/31969-zeleninove-...
25. 7. 2017 10:41
Hledám recept na úpravu hovězího a narazila jsem na tento tvůj
Prosím tě, co si představit pod pojmem "zeleninové lečo"? Znám jen klasické, jiné než z paprik a rajčat jsem nepotkala. A vidím, žes podle toho trochu upravila i název receptu...
(Ještě dodatek - lečo v té šťávě není vidět? Fotky máš nádherné, je vidět, jak ses zlepšila)
Prosím tě, co si představit pod pojmem "zeleninové lečo"? Znám jen klasické, jiné než z paprik a rajčat jsem nepotkala. A vidím, žes podle toho trochu upravila i název receptu...
(Ještě dodatek - lečo v té šťávě není vidět? Fotky máš nádherné, je vidět, jak ses zlepšila)
17. 8. 2016 21:08
Přesto, že už po několikáté recept upravuješ, doporučila bych ti použít formulaci, kterou uvedla MajaV - že se podlije jen několika lžícemi a nechá se odpařit NA tuk - ne že se vydusí tuk. Asi to je slovíčkaření, ale dost podstatné - a vše by bylo jasné
17. 8. 2016 20:53
Ivace64: také by mě to zajímalo. Jen nechápu, proč bych kvůli tomu měla hledat na fb tvůj profil?
Recept je tady na Topkách, tak ho tady, prosím, dovysvětli. a neposílej nás na fb.
Recept je tady na Topkách, tak ho tady, prosím, dovysvětli. a neposílej nás na fb.
17. 8. 2016 20:46
spagetka: musela bych Ti donest set-tobox, prostě dnes jsem se dozvěděla od kuchařů a syna, který je šéfkuchař, že je to známá finta v restauracíh, viz můj profil na fb a dál už k tomu dělám tečku Ladi
17. 8. 2016 13:45
cathleen: to bylo v průběhu loňského roku, jak vařil soboty, různě, hovězí masa, pak byla vepřová masa, pak byla další a další, mám to někde na settoboxu nahrané, průběžně mažeme, ale vím, že jsem si to tehdy napsala a dala na lednici na magnet. Zarazilo mne to, ale vyzkoušela jsem to, bujon jsem použila já, ale on měl vývar tmavý z kostí.
17. 8. 2016 11:16
hosta: Máš pravdu, kdo tenhle postup nezná, z receptu pochopit nejde. Někdo to používá právě kvůli té barvě, kterou pak má všechna cibule(při smažení je přece jen nějaký kousek tmavší nebo světlejší). Ale zase ztratí tu křupavou chuť, která ale tady zalitím vývarem stejně není potřeba.
17. 8. 2016 08:28
Dala jsem si teď tu práci a snažila se najít restování na bujonu, zadala jsem si i ZP a jeho recepty, nepovedlo se mi to najít. Je fakt, že jsem našla recept z r.2011 přímo na topkách, kde autorka přidává rozmělněný bujon ale bez tekutiny!!!!
https://www.toprecepty.cz/recept/23164-cina-v-tort...
Takže souhlasím s Cathleeen, aby autorka uvedla link s videem ZP. Protože takto to také nechápu.
https://www.toprecepty.cz/recept/23164-cina-v-tort...
Takže souhlasím s Cathleeen, aby autorka uvedla link s videem ZP. Protože takto to také nechápu.
17. 8. 2016 08:22
MajaV: no, takhle bych to pochopila, pokud by to tak bylo popsáno v receptu,
17. 8. 2016 07:31
MajaV: Ale asi by to potom chcelo to množstvo vody (vývaru) do postupu napísať, pretože v postupe je, že cibuľu zalejeme vývarom a medzi surovinami vidím 500 ml vývaru.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 20 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Právě bylo uvařeno:
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 3 hodinami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 11 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 13 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 14 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 14 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 15 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 16 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovězí závitky podle šéfkuchařů hovězí na leču hovezi s lecem hovězí plátky na leču hovezi maso na lecu závitky s lečem hovězí na na leču hovězí závitky hovězí v leču hovězí maso v leču pikantní hovězí na zelenině zeleninové leco s hovězího masa hovězí maso s lečem lečo s hovězím masem hovězí lečo hovězí maso na zeleninové lecu hovězí přední se zeleninovým lečem hovězí s lečem hovězí plátky s lečem recepty.hovězí na leču
Suroviny: hovězí zadní, slanina váhalova, lečo, vejce, okurky sterilované, šunka zauzená, špek, pepř barevný mletý, paprika sušená uzená, sůl, hořčice dijonská, cibule, vývar
Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwn2
21 názorů