Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 829 kJ / 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,05 g |
Tuky | 62,20 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 46,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená s bramborem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqvw
Moje poznámka
Treska zapečená s bramborem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqvw
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 57 minutami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Tortilla s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná mini tortilla
Přidáno před 2 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 2 hodinami
Ragú à la bolognese
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 39 minutami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 40 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 41 minutami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 51 minutami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 1 hodinou
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 1 hodinou
Kovbojské fazole
brtna před 1 hodinou
Křehký strouhaný jablečný koláč
Nikol005 před 1 hodinou
Pečený bůček
NikolaR před 2 hodinami
Domácí karamelová lízátka
Marcela987 před 3 hodinami
Tématické fráze:
aljašská treska zapečená se sýrem,
zapečená treska se smetanou,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
treska recept,
zapečená treska s bramborem a smetanou,
zapečena ryba se sýrem,
treska recepty,
zapečená aljašská treska,
zapekana treska s brambory,
recepty mořská treska,
zapečená treska s brambory a smetanou,
zapékaná treska,
zapečené brambory s treskou,
zapečená treska recept,
zapečená treska se smetanou a brambor,
brambory a treska recept,
zapecena treska s bramborwm,
recept z tresky,
zapečená treska s brokolicí a sýrem
Suroviny:
treska,
brambory,
mléko,
parmazán,
jíška,
hořčice,
sůl
Komentáře (1)