Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 550 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Táta králík na celeru a hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6yz
Moje poznámka
Táta králík na celeru a hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6yz
Nejnovější recepty
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s mletým masem a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Budapešťská s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 2 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 3 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 3 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 3 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
kralik na celeru,
starší králík recepty,
starší králík recept,
králík na z celeru,
recept na staršího králíka,
příprava staršího králíka,
starší králík - recepty,
co ze staršího z králíka,
co ze staršího z králíka,
králík na hlive,
kralik.na celeru,
recept z masa staršího z králíka,
králík hliva,
recepty ze staršího králíka,
králík a hlíva,
kralik na česneku a celeru,
co ze staršího kralika,
maso ze starsiho kralika,
králík starší,
recept ze staršiho králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
celer,
hlíva ústřičná,
sádlo,
omáčka worcesterová,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (2)