Plesné tašky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,68 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2016 14:40
4. 11. 2016 14:36
4. 11. 2016 14:28
4. 11. 2016 14:17
4. 11. 2016 14:14
4. 11. 2016 14:13
Protože to, co popisuješ, se u nás dělá jako přesňáky, ne plesňáky. Přesňáky nebo také přesné placky - bramborové placky, pečené nasucho, hotové maštěné a potírané povidly, sypané mletám mákem a cukrem, podávané svinuté.
4. 11. 2016 14:07
4. 11. 2016 14:00
4. 11. 2016 13:26
4. 11. 2016 12:59
4. 11. 2016 12:36
4. 11. 2016 12:31
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453
4. 11. 2016 12:22
4. 11. 2016 12:21
4. 11. 2016 12:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: bramborové tašky s krupicí bramborove tasky se skvarkama plesňáky bramborové tašky hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor tašky s krupicí vařené v mléce tasky z hlohovce těsto na tašky se skvarkama chorvatské lokše tašky s krupicí recept bramborová taška s krupicí plesnivá taška jídlo bramborové placky z tašky tašky z brambor přesné tašky recept bramborové plesne tasky tašky recept recept tašky recept na tašky plesné bramborové tašky
Suroviny: brambory, vejce, sůl, mouka polohrubá, sádlo, krupice, škvarky
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
35 názorů