Bůčková konzerva s uzenou příchutí
Milovníci masa zbystřete. V pohodlí svého domova, dle podrobného receptu, můžete připravit skvělou bůčkovou konzervu s s uzenou chutí. Namazaná na čerstvém chlebu, v kombinaci s kyselou okurkou, bude chutnat nejlépe.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 42 120 kJ / 10 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 467,00 g |
Tuky | 911,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Myslím si, že se to všem povede a že všem bude chutnat. Tato masa míchám z důvodu, že uzené bývá až moc aromatické. Ale záleží na chuti. Lze udělat třeba jen z uzeného!
Nenašel jsem žádný podobný recept, tak jsem vyrobil vlastní . S okurčičkou a čerstvým chlebem to nemá chybu. Víte, kůže
mi v konzervách vytvořily velice dobré a chutné pojivo-rosol. Podobně jako v tlačence. Každý může experimentovat, jen pozor na sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 22:41
2. 7. 2019 23:04
26. 11. 2016 21:11
24. 11. 2016 21:19
24. 11. 2016 21:11
24. 11. 2016 21:09
24. 11. 2016 21:02
24. 11. 2016 20:58
Zdraví Vás Milan P.
23. 11. 2016 20:31
Zdraví Vás Milan P.
23. 11. 2016 20:12
a ešte raz, a
22. 11. 2016 18:20
Milan P.
19. 11. 2016 23:41
Milan P.
19. 11. 2016 21:51
18. 11. 2016 23:00
Podávat s chlebem a okurčičkou - tak to vynikne !!!Můžete i s čerstvou cibulkou a chlebem. Pokud jste ještě maso krájela,nebo mlela na velké kousky,nemohla jste nic zkazit.Příště se dá vše v y l a d i t. Určitě to bude dobré !!! Spolehněte se. Zdraví Vás Milan P.
18. 11. 2016 21:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 6 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 8 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 2 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Další recepty
Tématické fráze: bůčková pomazánka sterilizace presolene uzene maso uzená bůčková pomazánka uzena vepřová konzerva recept recepty z bůčku neuzené uzeniny bučkovo uzená pomazánka domáci luncheon meat uzenin z bůčku připrava bučku k uzeniny koleno konzerva jak sterilizovat konzervu buckova pomazanka uzená recept uzená bůčková pomazánka pomazánka ze syrového bucku recept na uzenou buckovou pomazanku masova konzerva z bůčku recept na neuzené uzeniny buckova konzerva domaci bůčková tlačenka
Suroviny: bůček vepřový, bůček, sůl, kůže vepřová
Bůčková konzerva s uzenou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVLX
22 názorů