Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné hlavy

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

8. 9. 2010 06:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 150 kJ / 753 kcal
Bílkoviny50,06 g
Tuky38,29 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy49,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

verda

13. 4. 2016 06:36

:-):-K:-D:-p:-O:yes: mňamatý !!!!!

Alexiss Alexiss

26. 1. 2013 14:39

To je krása,už aby rostly!Masák je stejně nejlepší.:-p

Pajaja

24. 9. 2010 13:25

Opravdu s těmi žampiony je to úžasné, také dělám. Je to sice patlání, ale stojí to za to. :-p +13

magdalenka magdalenka

9. 9. 2010 08:26

To je krásne...+

Kroupovka Kroupovka

9. 9. 2010 07:08

kdo se bojí masáků, může zkusit mladé bedly nebo žampiony. Každá houba má svou chuť, ale jedlé je to ve všech případech. ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 9. 2010 13:06

:-O:-p:-pTáta masáky nebere od té doby,co se nám otrávili sousedé:-(Taky nemám odvahu:-/Ale vypadá to nádherně;-)+:yes::yes:

marcik marcik

8. 9. 2010 10:52

houby ráda, ale není velký výběr;-(. ale jak psala isahu ,žampiony...to by šlo;-):yes:

Jana Pá

8. 9. 2010 10:47

:yes::-p, v pondělí celý koš růžovek šel na guláš a škvarky:-O, asi bude muset jít táta znovu a vyzkouším tento zajímavý recept:-!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2010 08:47

Óó, ty zas dráždíš hada bosou nohou, když mám všechny houby pokrájené v mrazáku, co?:-)):-D:yes:

isindy isindy

8. 9. 2010 07:08

tukle úpravu s masáky neznám, většinou je sníme jako škvarky nebo držkovku, ale se žampiony bych to mohla zrealizovat :-p...už k tomu vidím jemnou kašičku...jééé...:-8:-8:-8

Paprika Paprika

8. 9. 2010 06:56

Podobně se dělají i bedly nebo žampiony. Masáků jsme nikdy nenašli tolik, aby to na tento recept stačilo. Já bych to neocenila (nejím houby), ale manžel by ti to snědl i s pekáčem, protože masák je prý jedna z nejchutnějších houbiček :yes::yes::yes:
btw ... máš na ně někde vlastní místečko v lese? ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: plněné masáky plněný masák plněný masáci nadívané masáky plněné masáci masák plněný plněné hlavičky bedel masák plněný mletým masem masaci plneny mletym masem masáci plněné masem plněné hlavičky růžovek plněné masáky mletým masem plněné hlavičky masáků jak vypadá masák? masáky plněné mletým masem "plněné bedly" mletým masem bedly plněné mletým masem plněné bedly mletým masem růžovka masák recept plneny bedly

Suroviny: houba masák, maso mleté, cibule, strouhanka, olej, sůl, kmín celý, pepř, česnek, vejce

TopRecepty.cz

Plněné hlavy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1lY