Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 9,42 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Moje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 5 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 15 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 36 minutami
Valašské frgály
Radimjumbo před 1 hodinou
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 2 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 2 hodinami
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 3 hodinami
Farářské řízky
Elliska4321 před 4 hodinami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 6 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno s rybízovou omáčkou,
vepřové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno recept,
vepřové koleno,
uzené koleno z pomalého hrnce,
pomalý hrnec vepřové koleno,
uzené v pomalém hrnci,
marmeláda v pomalém hrnci,
marmeláda z mraženého rybízu,
marmeláda z mraženého rybízu,
vepřové koleno recepty,
recept na vepřove koleno,
uzene peprove koleno,
recepty z uzeneho vepřového kolena,
uzené koleno,
recepty v pomalém hrnci,
pomalu pečené uzené koleno s rybízem,
uzené se zázvoru,
pomaly hrnec uzeniny
Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí,
pivo černé,
rybíz červený,
marmeláda rybízová,
zázvor,
česnek granulovaný,
máslo
Komentáře (10)
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat