Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 9,42 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Moje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 10 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 57 minutami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 6 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 7 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 9 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 9 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 10 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno s rybízovou omáčkou,
vepřové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno recept,
vepřové koleno,
uzené koleno z pomalého hrnce,
pomalý hrnec vepřové koleno,
uzené v pomalém hrnci,
marmeláda v pomalém hrnci,
marmeláda z mraženého rybízu,
marmeláda z mraženého rybízu,
vepřové koleno recepty,
recept na vepřove koleno,
uzene peprove koleno,
recepty z uzeneho vepřového kolena,
uzené koleno,
recepty v pomalém hrnci,
pomalu pečené uzené koleno s rybízem,
uzené se zázvoru,
pomaly hrnec uzeniny
Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí,
pivo černé,
rybíz červený,
marmeláda rybízová,
zázvor,
česnek granulovaný,
máslo
Komentáře (10)
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat