Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 350 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,91 g |
Tuky | 43,57 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s dýněmi na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwX0
Moje poznámka
Uzené s dýněmi na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwX0
Nejnovější recepty
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Pečená husa se dvěma druhy zelí
Přidáno před 2 hodinami
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 4 hodinami
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 4 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny bramborové placky
mrazule před 1 hodinou
Maďarský perkelt s tarhoňou
romanka1009 před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Boršč z Arbatu
lelka12 před 3 hodinami
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 3 hodinami
Hospodský zelný salát s cibulkou
Tonja před 5 hodinami
Dýňové zelí
aknedz před 5 hodinami
Nekynuté koláčky
Quincey před 7 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na zázvoru,
uzené maso s dýní,
uzené maso s s dýní,
zapečené masové kuličky s dýní,
kotlety s dyni,
vyvážené recepty,
maso s dýněmi,
vepřové s dýní,
dýně s masem,
recept dyne veprove,
kureci s dyni recept,
recepty ze zázvoru veprove,
recepty
Suroviny:
kotleta,
dýně,
zázvor mletý,
koření kari,
cukr,
ocet vinný bílý,
vývar,
máslo,
olej,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (1)