Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová polévka po mexicku - s mletým hovězím, fazolemi a domácími tortillami

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2016 17:54

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 444 kJ / 5 603 kcal
Bílkoviny304,40 g
Tuky111,88 g
Vláknina161,54 g
Cholesterol 517 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,10 g
Sacharidy773,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip: Těsto (nevyválené) můžeme uložit i do lednice a použít třeba po třech dnech - před pečením by ale mělo mít pokojovou teplotu.

Servírování: Polévku nalijeme na talíř a ozdobíme ochucenou smetanou a petrželovou natí. Přikusujeme opečené tortilly.

Další mé recepty najdete třeba zde: http://daniela.pise.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

23. 11. 2016 16:17

<3pekna polivcicka,ale asi by se mela jmenovatfazolova po mexicku,ne zeleninova.;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mexická polévka recept mexická polévka s cizrnou a mletym masem mexická fazolová polévka fazolová polévka s hovězím masem fazole po mexicku pasirovana brokolicová polévka se smetanou polévka z červených fazolí#utm_source=search.seznam.cz

Suroviny: maso hovězí mleté, zelenina, vývar masový, pasírované rajčata, fazole červené v rajčatovém nálevu, fazole bílé, česnek, cibule, nať petrželová, skořice mletá, koriandr, cukr třtinový, olej, pepř, sůl, smetana kysaná, česnek, sůl, mouka hladká, voda, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka po mexicku - s mletým hovězím, fazolemi a domácími tortillami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9on