Domácí vepřové hamburgery
Nejčastěji se hamburgery připravují z mletého hovězího masa. V tomto receptu je však použito maso vepřové. Na složení celého hamburgeru to však zásadně nemá vliv. Bulka, maso, plátek sýra, omáčka a zelenina. To je prostě základ.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 538 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,04 g |
Tuky | 21,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Moje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 1 hodinou
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 6 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 6 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 7 hodinami
Tématické fráze:
hamburger z mletého vepřového masa,
vepřový hamburger,
domácí hamburger z vepřového masa,
hamburger z veproveho masa,
veprove hamburger,
příprava masa na hamburger,
recept vepřový hamburger,
veprove hamburgry,
vepřové hamburgery,
vepřový hamburgr,
jak udělat mleté maso na hamburger,
příprava hamburgeru,
hamburgr z veproveho masa,
hamburger z vepřového,
jak udělat mleté maso na hamburgry,
vepřový hamburger recept,
maso na hamburger,
příprava masa na hamburgery,
domácí veprovy hamburger,
příprava hamburgrů
Suroviny:
bulka,
maso vepřové mleté,
salát hlávkový,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
omáčka chilli sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (4)
Ovšem přál bych ti vidět řidiče na amerických truck stopech, když jsem si na hamburgra vzal příbor. Jak snad známo, Američani příborem jíst neumí, nůž do pravé ruky, vidličkou přidržet, uříznout sousto, vidličku do pravé, napíchnout a šup do pusy.
K receptu samotnému asi toto. Placku masa udělat tenčí uprostřed, jak se smrskne, střed se vyboulí. A když je uprostřed na začátku tenčí, je nakonec krásně stejně silná.