Domácí vepřové hamburgery
Nejčastěji se hamburgery připravují z mletého hovězího masa. V tomto receptu je však použito maso vepřové. Na složení celého hamburgeru to však zásadně nemá vliv. Bulka, maso, plátek sýra, omáčka a zelenina. To je prostě základ.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 538 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,04 g |
| Tuky | 21,12 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Moje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Krémová česnečka
Přidáno před 2 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 4 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 53 minutami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 3 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 4 hodinami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 5 hodinami
Nudlová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 6 hodinami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 8 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 9 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
hamburger z mletého vepřového masa,
vepřový hamburger,
domácí hamburger z vepřového masa,
hamburger z veproveho masa,
veprove hamburger,
příprava masa na hamburger,
recept vepřový hamburger,
veprove hamburgry,
vepřové hamburgery,
vepřový hamburgr,
jak udělat mleté maso na hamburger,
příprava hamburgeru,
hamburgr z veproveho masa,
hamburger z vepřového,
jak udělat mleté maso na hamburgry,
vepřový hamburger recept,
maso na hamburger,
příprava masa na hamburgery,
domácí veprovy hamburger,
příprava hamburgrů
Suroviny:
bulka,
maso vepřové mleté,
salát hlávkový,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
omáčka chilli sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (4)
Ovšem přál bych ti vidět řidiče na amerických truck stopech, když jsem si na hamburgra vzal příbor. Jak snad známo, Američani příborem jíst neumí, nůž do pravé ruky, vidličkou přidržet, uříznout sousto, vidličku do pravé, napíchnout a šup do pusy.
K receptu samotnému asi toto. Placku masa udělat tenčí uprostřed, jak se smrskne, střed se vyboulí. A když je uprostřed na začátku tenčí, je nakonec krásně stejně silná.