Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 070 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
Tuky | 1,53 g |
Vláknina | 8,82 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené jablko s vanilkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qlQ
Moje poznámka
Pečené jablko s vanilkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qlQ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 27 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 51 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 59 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečená jablka s vanilkovým krémem,
pečene jablka,
pečená jablka s krémem,
pečené jablko s vanilkovým kremem,
pečené jablka s vanilkovým krémem,
pečene jablko,
pečena jablka s vanilkovým s pudinkem,
pečené jablko s krémem,
pečená jablka s ořechy a vanilkovým krémem,
jablka s vanilkovým,
knedličky s vanilkovým kremem,
jablka s vanilkovým krémem,
přeliv z pecenych jablek,
pecene jablko na vanilkove omacce,
jablko s vanilkovým krémem,
pečené jablko s pudinkem,
pečené jablko recept,
pečené jablka s pudinkem,
jenom pečená jablka,
palačinky s vanilkovým přelivem
Suroviny:
jablko,
cukr,
rozinky,
ořechy vlašské,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
mléko nízkotučné
Komentáře (5)
Teprve přismahlé ořechy tomuto dezertu dodají ten echt čtvrtý labužnický rozměr
No, a do krému samozřejmě (bez ohledu na dítka u stolu) RUM!
Je k nevíře, jaké relativně velké množství bytostí (žen i lidí) nesnáší rumovou vůni a šmak
Asi jenom proto, že v dětství byla zanedbána osvěta a bylo jim odepřeno s touto ingrediencí se zavčas intimně seznámit…