Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fofrovanec z Vysocka

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 031 kJ /
485 kcal
Bílkoviny18,78 g
Tuky8,25 g
Vláknina16,57 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy78,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi na drobně pokrájeném špeku (uzeném boku) osmažíme krájenou cibuli a necháme prochladnout. Krok 2: Ze všech ostatních surovin uděláme těsto jako na klasický bramborák a vmícháme do něj obsah pánvičky. Krok 3: Kovový kastrol vymažeme sádlem, urovnáme do něj bramborovou hmotu a upečeme v horké troubě dočervena.
Hotové ještě horké nakrájíme a podáváme s kyselou okurkou nebo kysaným zelím.

Zveřejněno 7. 6. 2017 11:50

Poznámka autorky cathleen

Z knihy Krkonošská kuchařka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fofrovanec z Vysocka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGmE

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fofrovanec z Vysocka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGmE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krkonošské jídlo fofrovanec, gugla s houbami

Suroviny:
brambory, vejce, mouka hladká, kmín drcený, sůl, majoránka, pepř mletý, česnek, sádlo, špek, cibule

Přidat fotografie receptu