Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčiny řezy II.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 6. 2009 20:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie24 766 kJ / 5 919 kcal
Bílkoviny79,86 g
Tuky281,07 g
Vláknina47,10 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 301 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy744,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdá se to složité,ale jde to velice dobře.Viz. foto.

Jablka nikdy neloupu,jenom je nakrájím na čtvrtky,vykrojím a při strouhání mi zůstane slupka v dlani.( I do štrůdlu)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Denisa

20. 6. 2009 08:07

Také znám a je to skvělý koláč :-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2009 22:55

Znám, jsou vynikající!!! Kdysi jsem zapoměla na ten kousek z mražáku:-)) A i tak byly skvělé!!:yes:+

pipre pipre

19. 6. 2009 20:57

:-p:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraběnčiny řezy s jablky a tvarohem hraběnčiny řezy hrabenciny rezy s jablky hraběnčiny jablečné řezy hraběnčiny řezy s tvarohem hraběnčiny jablečné řezy s tvarohem hraběnčiny řezy s tvarohem a jablky hrabencin kolac s tvarohem hraběnčiny řezy recept hraběnčin řez hraběnciny řezy top recepty hraběnčiny řezy s rebarborou hraběnčiny tvarohové řezy hraběnčiny řezy z hladkou moukou hraběnčin koláč s jablky tvarohové hraběnčiny řezy hrabencin řez jablečny hraběnčin koláč s jablky a tvarohem hraběnčiny jablkové řezy hraběnčin štrůdl

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, tuk hera, žloutek, prášek do pečiva, cukr krupice, jablko, ořechy, rozinky

TopRecepty.cz

Hraběnčiny řezy II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wj6z