Pivní celozrnné bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,43 g |
Tuky | 40,63 g |
Vláknina | 24,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 303,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/pivni-celozrnne-bagety/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2017 19:53
1. 11. 2017 18:14
29. 7. 2017 11:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíkové křupky
Přidáno před 13 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 13 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 14 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 1 hodinou
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 1 hodinou
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 2 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 3 hodinami
Mini Pavlova
Strdada uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: celozrnná bageta recept bagety recept celozrnné bagety celozrnné bagety recepty recept na bagety celozrná bageta recept bagety z celozrné mouky s pivem recept na bagetu recepty na bagety celozrnne bagety recept bageta recept celozrná bageta
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, pivo světlé, olej, mouka celozrnná žitná jemná, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, sůl, koření chlebové
Pivní celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly0V
3 názory