Vepřová líná směs - špíz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 359 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 210,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem dělat špízy, ale zjistila jsem, že to nemám na co nabodnout a v konečné fázi jsem si řekla, že se špejlí nebo bez špejle - bude to chutnat stejně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2017 23:28
Tenhle recept jsem dělala několikrát z vepřového kolena a rovnou jsem tam mrskla i bramboryMusím říct,že maso je šťavnatější, než pečené na jehle a o rychlé přípravě ani nemluvím
8. 8. 2017 16:48
Keby som robila "vepřovou línou směs-špíz", ako som ju robila ja, a robievam veľmi často, tak by som všetku suroviny naukladala na alobal, prípadne do vrecka na pečenie, samozrejme, aj so zemiakmi , dala piecť a...... po cca hodine, prípadne 1,5 hod. je všetko hotové. Tá moja je "líná" kvôli tomu, že sa, ex post, nemusím babrať s prípravou zemiakov. A nepotrebujem ani špajdle=špejle
8. 8. 2017 13:08
8. 8. 2017 09:23
Greneia: "... aj kdybych sem flákla "blbý" ovarový koleno, nebo špenát..."
No koukám, že vy už jste se stihla manažersky ("v profilu mám jasně napsáno") naprogramovat sázet sem duplicitní recepty, že leč omlouvám se za "Odporné jednání .." kterým jsem měl na mysli nepoužití jehly pro RAŽNIČI http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/ra...
No koukám, že vy už jste se stihla manažersky ("v profilu mám jasně napsáno") naprogramovat sázet sem duplicitní recepty, že leč omlouvám se za "Odporné jednání .." kterým jsem měl na mysli nepoužití jehly pro RAŽNIČI http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/ra...
8. 8. 2017 08:04
Jinak díky za komentáře .. aj za ty negativní .. ale v profilu mám jasně napsáno, vařím rychle a jednoduše ... moje recepty jsou předně pro začátečníky a pro lidi do této uspěchané doby, osobně nejsem zastánce toho, se pouštět do tříhodinových receptů aj kdybych sem flákla "blbý" ovarový koleno, nebo špenát který jsou zde určitě 30x, tak i to pomůže začátečníkům se odpíchnout ... všem přeji dobrou chuť a hafo sluníčka
8. 8. 2017 07:55
Jana Remkova: v pohodě Janičko, už jsem tady delší dobu, tak vím, už jsme se spolu i kdysi bavily, jestli si vzpomínáš .. to jsem začínala ... dnes už je to po registraci řádka let a lidi jsou čím dál více nafrněnější ale Tvé recepty stále sleduji, jsou nej nej
7. 8. 2017 21:48
casino má pravdu, bohužel. Poslední dobou se tady jiný recept než divná skrumáž na talíři ani nevidí.
7. 8. 2017 19:09
Greneia: Klídek . Musíš si zvyknout na tyhle projevy, ignorovat je, nebo odejít. Tady to jinak nejde . Taky se mi to protiví, nic nenaděláme..
7. 8. 2017 17:42
I nám chutná víc "ražniči"v pekáčku,než na jehleAle peču kratší dobu cca 40-50minut,podle druhu masa
7. 8. 2017 14:42
Taky u nas lepe chutna z pekacku,jak z jehli.Moc pekny recept
7. 8. 2017 12:59
casino: prosím Vás casino, kdo podle Vás píše, že jsem objevila Ameriku?? Navíc takových receptů podobných je zde hafo, já vložila svůj, protože recept na který poukazujete, je odlišný v koření .. hořčici, či jakoukoliv uzeninu jednoduše nedávám ... nechte si prosím svá moudra a nekažte lidem chuť vkládat nové recepty .. a pokud se Vám recept nelíbí, tak jej prosím nekomentujte, nebo nahlašte na toprecepty, oni sami zváží, zda je recept zde vhodný, či nikoliv ... božínku, nenapadlo by mě "hnidopišit"se po vložení nového receptu a vkládat odkazy, že už tady nějaký podobný je. Odporné jednání ..
7. 8. 2017 11:56
Stejně jako autorka tady:https://www.toprecepty.cz/recept/7298-raznici-v-za... tak ani vy jste Ameriku neobjevila
No, uznávám ale, že když jsem asi před půlstoletím potkal v RaJi ražniči volně ložené na talíři, tak jsem myslel, že se kuchař zbláznil, nebo je naložený v lihu...
No, uznávám ale, že když jsem asi před půlstoletím potkal v RaJi ražniči volně ložené na talíři, tak jsem myslel, že se kuchař zbláznil, nebo je naložený v lihu...
7. 8. 2017 11:54
Jídla z jednoho pekáčku nemají chybu. Může se dávat cokoli dobrého, chuťově to vyjde lépe, než na jehle.
Nemůžu dát bod, posílám jedno velké+.
Nemůžu dát bod, posílám jedno velké+.
7. 8. 2017 09:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 9 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 56 minutami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 3 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 5 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: veprova smes pikantní směs z vepřové plece recept vepřové špizy vepřová líná směs smes z vepřové plece spizy veprove vepřové spíži recept vepřová plec směs špíz z vepřového špízy z vepřového veprove smesi recept na veprovou smes recepty z vepřového recept vepřové špizy peceni spiz z veprove plece spizy z plecka veprova smes recept recept vepřová směs vepřová směs ražniči spizi vepřové maso
Suroviny: plecko vepřové, paprika čerstvá zelená, cibulka, slanina anglická vcelku, klobása, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek mědvědí
Vepřová líná směs - špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxVK
14 názorů